Konfirmasjon og bursdag

 

Hallo folkens! I går var jeg både i konfirmasjonen til søskenbarnet mitt og deretter i bursdagen til Julie. Begge deler var kjempekoselige, og jeg hadde en fin dag. Tok litt bilder i konfirmasjonen og ikke fullt så mange i bursdagen, men noen ble det nok. 

 

Et par bilder fra konfirmasjonen. 

 

Veldig dårlig bilde, men her er iallefall kjolen jeg brukte i konfirmasjonen. Kjøpte den i Frankrike på New Yorker. Skulle egentlig kjøpe den i Tromsø da fylkesmessa var, men da kunne jeg ikke ta meg råd til den. Så flaks var det at jeg fant den i Frankrike!

 

Og her er kjolen jeg brukte i bursdagen. Denne kjøpte jeg på New Yorker i Tromsø da fylkesmessa var. Ble så lei av å gå i den hvite at jeg bare bytta da jeg kom hjem. I går kveld var jeg rimelig lei av å gå i kjole altså, hahaha. 

 

Da bursdagen var over dro jeg til Mathias og sov over der. I morgen har jeg norsktentamen og på onsdag har jeg engelsktentamen. Det blir veldig greit å få det unnagjort! Er så glad for at det er mai nå og at sommeren snart er her. Merker at jeg har mye mer lyst til å finne på ting nå enn jeg hadde i vinter. 

 

Ha en fin uke! 

 

5 kommentarer

Siste innlegg