14 fakta om meg du kanskje ikke visste

 

♥ Jeg har utrolig mange playlister på spotify. For øyeblikket har jeg 52 forskjellige lister. (Nå når jeg telte ble jeg veldig sjokkert, for jeg ante ikke at det var så mange engang!) Jeg som til og med sletta et par igår?!?! Har en liste for hver anledning for å si det sånn. 


♥ Jeg har atopisk eksem, noe jeg har hatt hele livet. Jeg har vært heldig som ikke har fått eksem som hverken klør eller gjør vondt. Er bare veldig tørr og rød hele tiden. Huden min tåler ikke det meste for å si det sånn, kremer med parfyme eller alkohol tåler jeg for eksempel ikke. (Dette er forresten en av de største grunnene til at jeg ikke trener pole så mye, når huden er så tørr som den er har man ikke nok grep og vil dermed bare skli. Om jeg smører meg med kremer har det samme effekt..)


♥ Jeg har planer om å studere sykepleie i 3 år på høgskolen etter videregående. Det blir mest sannsynlig her i Harstad med tanke på at det er best økonomisk sett. 


♥ Landene/stedene jeg har vært på er Sverige, Finland (Oulu), Gran Canaria, Bulgaria, Frankrike (Agde) og Spania (Barcelona). 

(Dette var i Finland altså, haha!)


♥ Jeg har aldri hatt en jobb! 


♥ Jeg må alltid planlegge ting. Har en “to do list” hver uke og skriver alltid opp datoer og når ting skal skje. Liker å ha oversikt, planlegge og å være forberedt!


♥ Er ekstremt livredd for edderkopper. Uansett hvor små eller store de er. Er de bittesmå kan jeg i drastiske tiltak (som når jeg er helt alene) “manne meg opp” til å ta den, men ellers får jeg skikkelig panikk og begynner nesten å gråte. Får ihvertfall hjertebank, begynner å puste ganske fort og er livredd i en god stund etterpå. En gang jeg var i leiligheten og var helt alene måtte jeg faktisk ta en liten som var ganske langt oppe på veggen, jeg måtte derfor stå på doen for å nå den, noe som var ekstra risikabelt og skummelt. Jeg turte seriøst ikke å være mer inne på badet, så jeg brukte badet i etasjen over og turte ikke engang å sove i samme etasje som edderkoppen var i. Selv om jeg hadde tatt den! Det sier litt.. 


♥ Bursdagen min er ikke før 13. november. Noe jeg syntes er utrolig kjipt. Det er så mange ting jeg ikke kan være med på, det er veldig vanskelig for meg å få en jobb grunnet alderen min og ikke minst er det en stund til jeg kan ta lappen. Irriterer meg over dette nesten hver dag!


♥ Jeg har aldri brukket noe! Har hatt en del flaks hver eneste gang jeg har skadet meg. 


♥ For ca. 2 år siden ble det klart at jeg hadde diagnosen tilpasningsforstyrrelse. Min type tilpasningsforstyrrelse er angst og depresjoner i perioder. Dette har ikke vært et problem på over et år nå, så jeg vet ikke om jeg ville sagt jeg fortsatt har diagnosen. Hvem vet? Den har ikke plaget meg siden i fjor, og det er jeg veldig glad for! 


♥ Jeg er født og oppvokst i den kjedelige byen Harstad i Nord-Norge. Jeg tror nok ikke jeg har planer om å bo her hele livet, og er det en plass i Norge jeg har mest lyst til å flytte til er det Stavanger. 


Stavanger in my ♥. 


♥ Jeg har endometriose. Dette er en tilstand som gjør at jeg får veldig sterke menstruasjonssmerter. For et år siden hadde jeg en kikkehullsoperasjon der det ble klart hva som var problemet. Har ennå ikke funnet en løsning, og jeg prøver fortsatt forskjellige ting for å se hva som hjelper. 

Hahaha, og dette var etter operasjonen der jeg oppdaget at de hadde “spray tanna” meg med jod…


♥ Faktisk så liker jeg å lete fram sykdommer og tilstander, finne ut hva som hjelper mot det, hva som er symptomer og slikt. Nesten hver gang en av vennene mine sliter med et eller annet er jeg rask med å si eller finne ut hva som kan hjelpe eller komme med fakta generelt, hahaha.. Sitter ganske ofte og leser om sykdommer, vet ikke helt hvorfor heller. Syntes bare slikt er spennende, så sykepleie er nok helt perfekt for meg!

 

♥ Jeg har sett mange filmer (for det er nesten det eneste jeg gjør om dagene), men ikke har jeg sett de typiske “åh herregud har du ikke sett den!?!?!?!”- filmene. 

 


2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg