Fullt i gang med lappen

 


Kommer til å angre på at jeg la ut dette bildet, jajaaa….

 

Hei folkens! På skolen var det turdag til Gansåstoppen og deretter til Brurvikfjæra. Det var koselig, slitsomt og kaldt etterhvert. Fikk blant annet gnagsår som er veldig typisk, og selvfølgelig glemte jeg som vanlig gnagsårplaster. Jeg gikk sammen med Julie og Julianne, og vi alle fikk grillet oss hver vår pølse før det begynte å regne.. Det har i det siste vært veldig variert vær her, og ikke minst en god del dårlig vær. Håper det blir bedre snart da!

Forresten hadde jeg min første kjøretime igår hos Gummes trafikkskole, og det gikk bra. Vi skal ta det rolig framover med tanke på at det er en stund til jeg kan ta lappen. Jeg er veldig fornøyd så langt! Har også for et par dager siden kjøpt 30 dager tilgang til prøver på teoritentamen.no, så jeg har allerede øvet en god del og jeg øver alltid når jeg kan. Til nå har jeg bestått to ganger og da blir jeg utrolig motivert, hahaha. 

 

Nå er det bare to skoledager igjen for meg, så tar jeg sommerfeire med god samvittighet! Heeerlig. Ha en fin kveld videre!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg