A long ride

 

 

Hei folkens! I skrivende stund sitter jeg i en stol på hotellrommet og slapper av mens jeg laster inn litt bilder. Kjøreturen var laaang, med stopp selvfølgelig. Vi hadde jo med oss to småbarn som gjerne ville strekke litt på føttene og sånt. Jeg har dessverre ingen bilder av hotellet akkurat nå, jeg glemmer av å ta bilde av det hver eneste gang vi er utenfor. 

 

 

En cafè vi stoppet på underveis. På fatet mitt ser dere altså panini med kylling og en god del andre greier jeg ikke liker. 

 

I dag har vi vært en tur i byen her i Luleå. Også var vi en tur på Leo’s Lekeland, men der tok jeg dessverre ingen bilder. 

Og her har dere et illustrasjonsbilde av hvordan været har vært her både igår og idag. Da vi kjørte høljet det ned en god del, av og til så mye at det ikke var mulig å ta forbikjøringer fordi man ikke kunne se noen ting. 

 

Jeg vet ikke helt hva planene for resten av kvelden er. Sikkert ta en matbit eller noe. Har forresten et kjøleskap her inne fullt av brus, juice, energidrikke og selvfølgelig sjokolade. Har også liggende pringles og annet godteri. Sverige is the place to be om man vil legge på seg…. Godteriet her er mye billigere enn i Norge altså!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg