Vil ikke dra

 

For en gangs skyld vil jeg faktisk ikke dra hjem igjen fra en ferie. Har alltid tenkt at det skal bli godt å komme hjem og sånt, men ikke denne gangen! Det har vært koselig og jeg føler jeg ennå ikke har slått meg helt til ro her, og trenger liksom et par dager til om dere skjønner. Vi har jo bare sovet her to netter og dette blir den tredje og siste. Også har ikke jeg og Mathias fått prøvd badstuen vår her på rommet! Dessverre ble jeg ganske dårlig tidligere idag, aner ikke hva det kom av da. Har sikkert spist noe jeg ikke har tålt, typisk meg. 

 

I går kveld spiste vi kveldsmat på hotellrommet, og her har dere forskjellen på min og Mathias sin burger.  

 

Her var jeg rimelig frustrert over at kameraet klikket da vi skulle ta selfies. 

 

En koselig plass vi spiste på idag. En av de ansatte var veldig hyggelig og pratsom! Også ga hun ungene hver sin klubbe etter maten når hun så de var trøtt og grinete. 

 

Normal størrelse på stor pizza i Harstad VS “Familiepizza” i Sverige. Hadde holdt med bare den største for å si det sånn. 

 

Føler meg iallefall ikke klar til en veldig lang kjøretur, men det får så være. Det har vært koselig så lenge det har vart, og vi kommer nok til å dra på flere ferier sammen med søsteren min og hennes lille familie! Både ungene og oss voksne (yeah right, 127 dager til jeg er 18) har koset oss her, til tross for at Mathias har vært syk og jeg var veldig dårlig idag. Legger nok ut bilder av hotellet litt senere. Nå er jeg trøtt og skal ta kveld! God natt 🙂

 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg