Jeg vant en GHD-rettetang!!!

 Inneholder annonselenker 

 

Wow, det lønner seg å være blogger og være med i Sher-panelet altså! Siden jeg har vært aktiv i panelet ble jeg en av to vinnere som kunne velge hva jeg ville ha. Selvfølgelig valgte jeg GHD-rettetangen fordi jeg sårt trengte en ny rettetang ettersom alt jeg har er en bitteliten som er beregnet for reise og slikt (den er ikke særlig bra heller, og jeg bruker veldig lang tid på å slette hele håret ordentlig), og her om dagen tenkte jeg faktisk at jeg måtte kjøpe meg en ny, også vinner jeg en GHD til en verdi av 2000 kroner! Jeg kunne aldri kjøpt en slettetang til 2000 kroner med min økonomi, så jeg tenkte mer på en til max 400 kroner liksom, hahaha. Gjett om jeg ble glad!!! 

 

Beklager for mørke bilder forresten, er par lyspærer har gått på rommet mitt og jeg hverken aner hvordan eller gidder å skifte lyspærer for øyeblikket. 

 

 

Vil anbefale å være med i Sher-panelet til dere bloggere. Har før fått et gavekort fra nelly.com på 300 kroner fordi jeg var med i en chat om reklamering. Utrolig gøy med slike ting, og jeg som også liker godt å svare på slike spørsmål og delta i undersøkelser! Jeg brukte gavekortet på Too cool for school settet som dere finner >HER<. Tror ikke jeg har noen brukbare bilder med det på meg dessverre, men det er et fint sett med skjørt og magetopp! 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg