Kjærlighetsfilmene jeg anbefaler

 

 

Det er fredag og det er HELG. For noen betyr fredagskveld filmtid, og denne gangen tenkte jeg at jeg skulle dele noen anbefalinger av kjærlighetsfilmer til dere. Enten dere er i et lykkelig eller kjipt forhold, eller er singel – så er kjærlighetsfilmer koselige å se på. For noen ihvertfall… 

Til poenget; etter noen år med filmtitting der blant annet kjærlighetsfilmer har vært noen av dem, har det vært mye gråting og “bæljing” som vi sier det på nordnorsk, og jeg kan dermed tillate meg å skrive et innlegg der jeg sier hva jeg syntes om diverse filmer av sjangeren romantikk. 

 

 

Først og fremst. THE NOTEBOOK. Filmen av alle kjærlighetsfilmer ville nok jeg sagt. 

Denne filmen hadde jeg hørt såå mye bra om, og jeg bestemte meg for å endelig se den sammen med kjæresten for et par dager siden. Koselig film, helt klart! Men ikke like bra som forventet egentlig. På slutten gråt jeg, men det er ikke en uvanlig ting.. Filmen var selvfølgelig bra, men ikke like bra som forventet ettersom jeg hadde hørt så mye om den fra andre. 

 

 

THE BACKUP PLAN

Denne her digger jeg! Handlingen er kul, og den er ganske morsom. Alt som handler om graviditet syntes jeg er interessant å se på, for det er nemlig det filmen handler om. Tror ikke det ble noen grining fra min side her da. 

 

 

WATER FOR ELEPHANS. 

Dette er en film som er en av mine favoritter! Ikke en helt typisk romantisk film, og den er ganske dramatisk. Gråtefaktoren her var helt sykt høy, men det var mest på grunn av elefanten. Anbefales om du ikke bare vil ha kjærlighetskliss!

 

 

THE VOW. 

Herregud for en fin film dette er! Den handler om et ektepar som går gjennom en ulykke der kona havner i koma som resulterer i at hun glemmer at hun har en ektemann. Tror kanskje jeg gråt av denne, ja. 

 

 

LETTERS TO JULIET. 

Åååh, denne er koselig ja! Jeg gråt ingenting her, men gråtinga er vel ikke alt. Den er iallefall en av de bedre jeg har sett! 

 

 

P.S. I LOVE YOU.

En veldig fin og trist film. Her ble det gråtefaktor 100 fra min side ihvertfall! Anbefales å se både alene og sammen med andre. 

 

Selv om jeg har sett en del romantiske filmer, vil jeg gjerne ha flere tips! Kom gjerne med dem. 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg