Nyeste fra Nelly

 

 

Jeg elsker å kunne bestille klær jeg syntes er fine! Ettersom jeg feirer bursdagen min i neste uke, ville jeg ha en passende, fin kjole som jeg kan bruke til anledningen. I samme sleng fant jeg et paljett-sett med skjørt og topp som jeg tenker å bruke i jula eller på nyttårsaften! Begge deler var på salg, og kostet tilsammen 250 kroner. To fluer i en smekk til en billig penge! 

 

Denne rosa kjolen med blonder i overpartiet er utrolig fin med åpen rygg. Jeg tenkte automatisk at “åh YES, denne kan jeg iallefall bruke i bursdagsselskapet mitt når vi skal spise tapas for å skjule magen som titter fram når jeg har spist”, haha… Jeg får alltid mye større og oppblåst mage etter jeg har spist, men det ser ikke ut til å bli et problem med denne kjolen iallefall! 

 

Og her har dere paljett-settet! Det tenker jeg å bruke på enten julaften eller nyttårsaften. Det positive med lange ermer er at jeg i det minste slipper å fryse ihjel (som jeg ofte føler at jeg gjør). 

Skoene jeg har brukt til festantrekkene er faktisk også fra Nelly, men er usikker på om de ennå eksisterer på siden. Jeg kjøpte dem hos ei annen jente som såvidt hadde brukt dem. 

 


Jeg fikk også en positiv overraskelse, som var et gavekort på 200 kroner, som jeg fikk fra iSay etter å ha gjennomført undersøkelser hos dem. Dermed ble det ny genser på meg! Den er veldig behagelig, virker til å ha god kvalitet og ser kjempefin ut på. Den likte jeg utrolig godt, og kunne gjerne tenkt meg denne i flere farger! 

 

6 kommentarer

Siste innlegg