1$ liquid lipstick review

 

 

Som jeg har nevnt i et tidligere innlegg, har jeg bestilt varer fra den amerikanske nettsiden ShopMissA som er kjent for at alle varer kun koster 1 dollar. Blant annet kjøpte jeg litt julegaver og diverse småting til meg selv, deriblant en liquid to matte leppestift. Jeg ble utrolig positivt overrasket, for hallo?! En leppestift til 8-10 norske kroner er sykt billig, så hvorfor ikke prøve? Og gjett om jeg ble fornøyd! Jeg har farge nummer 10. LINK HER

 

 

Etter tidligere erfaringer med billige matte leppestifter trodde jeg denne skulle være dritt, og at den ikke skulle tørke matt eller noen ting. Her kvalitetene jeg oppdaget:

❤ Tørker helt matt. 

❤ Har likevel ikke tørket ut leppene mine i det hele tatt. 

❤ Til tross for at fargen er ganske mørk, satte den veldig lite lipstick stains på glass og drikkebeger osv. 

❤ Etter jeg hadde spist middag og drukket en del vann (uten sugerør) var fargen innerst begynt å fade litt, slik at jeg måtte ta påfyll en gang og DAMN girl! Den holder seg fortsatt pen når jeg har den på i skrivende stund, flere timer senere etter smoothie og vann- drikking! 

❤ Jeg har utrolig tørre lepper til vanlig, men leppene mine har ikke vært tørre i det hele tatt mens jeg har brukt denne på leppene, og den er matt = egentlig uttørkende. What?! 

 


 

Denne anbefaler jeg dere på det sterkeste! Til kun 1 dollar, også er det så bra kvalitet. Jeg er speechless, haha! Merket heter Amuse, men det kjipe er at jeg er veldig glad i nude farger, så skulle gjerne ønske de hadde litt av det også. Men det er jo ikke helt krise da, for de har flere fra forskjellige merker også! 

 

 

2 kommentarer
    1. Victoria Larsen: Enig der! Jeg syntes den i virkeligheten så ut som en mer nøytral mørk rødfarge som lett kan brukes til det meste 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg