Getting sick

 

 

Faaaen altså. Det er to dager til jeg skal feire bursdagen min for første gang på dritlenge, og jeg har ikke feiret sammen med flere venner siden 9. klasse på ungdomsskolen. Og hva tror dere skjer? Jo, jeg sover for det første dritlenge idag, for det andre føler jeg meg slapp og ekstra tappet for energi, nesa renner og er tett på samme tid (too much information men who cares?) og halsen begynner å føles tykk. 

Men hva gjør jeg? Jeg stapper i meg vitaminer, nesespray og prøver mitt beste på å holde meg varm. Og selvfølgelig håper jeg på at jeg ikke får influensa, for DA folkens. Da sliter jeg. Om jeg skal stå der alene å lage tapas til 13 stykker i tillegg til å være stivpyntet, da sliter jeg virkelig. Jeg får vel håpe på det beste, og tapas er jo ikke det aller verste å lage heller. Det hadde vært hakket verre om jeg skulle laget taco eller biff eller noe mer avansert som måtte bli laget akkurat rett før gjestene kommer. 

Nå tar jeg det heeelt med ro, hører på julemusikk (!!!!!) og drømmer om cola. Seriøst, jeg har hatt så lyst på cola i det siste at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Pepsi Max, Cola Zero eller noe sånt funker ikke. 

 


Verdens styggeste bilde, men hallo. Sjekk den colaen da. (Jeg ser ca. like jævlig ut akkurat nå)
 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg