Nå er jeg 19, forresten

 

 

Et lite bildedryss fra bursdagsfeiringa på lørdag: 

 

 

På søndag fylte jeg 19 år. Det er så rart, for jeg husker da jeg var 11-12 år gammel og hadde Nettby. Jeg så på profilene til vennene mine der inne og syntes at 14 og 15 år virket så gammelt. For ikke å snakke om 17 år. Var man 19 år så var man virkelig voksen. Haha, for å si det sånn så er jeg ikke voksen. 

Livet mitt er ikke som jeg hadde trodd, for nå skulle jeg egentlig vært utenbysstudent, bodd alene eller sammen med kjæresten, hatt en deltidsjobb og vært psykisk stabil. Men ingenting av dette stemmer. Jeg bor fortsatt hjemme på rommet mitt, går ikke på skole og er sykemeldt fra en jobb som tilkallingsvikar. Livet altså. Jeg får håpe det ikke er som dette et år fram i tid, da er jeg 20 år. Åhh, hva gjør jeg med livet mitt? Jeg aner ikke hva jeg skal studere, hvor jeg skal bo eller noen ting. Det finner jeg vel ut av iløpet av året, selv om jeg har gjort en god del research allerede. 

 

Til det litt mer overfladiske: jeg skal snart kjøre litt utenfor byen for å ta vippeextensions for første gang hos ei venninne! Jeg legger selvfølgelig ut resultatet, og jeg gleder meg veldig. Det er jo en sjanse for at jeg er allergisk mot limet, men jeg krysser fingrene for at jeg ikke er det! 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg