Kamys lashes

 

 

Girls and boys! Som jeg sa igår skulle jeg til ei venninne for å legge vippeextensions. Jeg er veldig fornøyd, og dette er første gangen jeg har vippeextensions. Det er selvfølgelig litt uvant, og jeg føler jeg må være veldig forsiktig med å ikke være borti dem. Det må jeg jo selvfølgelig, for de kan tross alt falle lettere av om man er uforsiktige. De skal ikke være i kontakt med olje, og helst ikke så mye vann.

Jeg finner dessverre ikke noe passende før-bilder av vippene mine, og vi glemte å ta et da jeg var der. Så da legger jeg ut et der jeg hadde på maskara. 

 

FØR:

 

ETTER:

Nå kan jeg iallefall si “I woke up like this” og faktisk ha gjort det! Jeg gjorde også et tappert forsøk på å farge bryna i går morgest, men det gikk ikke helt etter planen, og enkelte områder måtte bli skrubbet bort med aske (det ga ikke særlig mye effekt da), men men. Bryna er mørkere, vippene mine er on fleek og jeg føler meg mye penere, spesielt uten sminke! 

 

 


 

Bor du i Harstad-området, eller skal til Harstad, book gjerne en vippetime hos henne! Hun er kjempeflink, morsom og du blir godt tatt imot. Hun tilbyr både klassiske og volum/3D vippeextensions, farging av bryn og egne vipper. I tillegg selger hun maskara og eyelinere som ikke skader vippeextensions. For ikke å snakke om at hun har veldig lave priser! 

INSTAGRAM: Kamyslashes  (her legger hun ut bilder av arbeidet sitt)

TELEFON: 95332825

 

7 kommentarer

Siste innlegg