Jula for et år siden

 

 

Den 13. desember kom det en søt rev hjem til oss! Den la seg utenfor garasjedøra, selv om vi var veldig nært den. Den lå der kjempelenge og koset seg, selv om vi stod og så på den og sa “åååå, så søt” hele tiden virket den ikke noe redd oss i det hele tatt. Jeg rakk til og med å springe å hente kameraet mitt, så knipset jeg et par bilder. 

 

 

Den 16. desember fikk jeg i posten ei rettetang fra GHD jeg VANT fra Sher-panelet. Hvor heldig er ikke jeg?! Jeg trengte sårt ei ny slettetang også, og ei GHD hadde jeg aldri i livet kunne hatt råd til å kjøpe selv! Jeg er forresten veldig fornøyd med den, men har ikke behov for å slette håret hver dag (takk gud for det, håret mitt hadde sett ut som tørt gress). 

 

 

Jeg hadde også en aldri så liten pole-shoot alene med nisselua på! Haha, kunne jeg bare gjort det i år også… Jeg har ikke rørt stanga siden sommerferien, så det er det bare å glemme. Ikke at jeg var så veldig flink til å trene på denne tiden uansett! 

 

 

Julaften i fjor var herlig! Først dro jeg sammen med pappa på et par kirkegårder for å sette lys på gravene til avdøde slektninger/kjenninger. Det er noe vi gjør hver julaften! Jeg dro senere til storesøsteren min og hennes familie der jeg spiste pinnekjøtt sammen med dem, og var tilstede med kameraet under pakkeåpningen til de to små! Etterhvert kom kjæresten min, som skulle kle seg ut som julenisse for barna. Det har jeg også på film, og det er så utrolig gøy å se nå i ettertid. 

 

 

Ellers var jeg ganske mye på fest, det var tross alt kun en måned etter jeg var blitt 18 år! Litt ville jeg jo utnytte den “ville tiden”, ettersom det også kun var en måned etter jeg hadde fått lappen, kjørte jeg også en del. Jeg husker spesielt en gang jeg og storesøsteren min skulle på besøk til noen venner, det var MASSE snø ute og heeeelt oppe i en lang bakketopp streika bilen og kom seg ikke lenger opp, så den startet å skli ned = rett inn i masse snø i ei grøft. Det tok oss sikkert rundt 1 time å måke bilen ut fra snøen, og sakte men sikkert lirke oss ned bakken igjen. Vi kjørte ikke den veien igjen! 

 

 

Jula i år har jeg ikke særlig høye forventninger til, men jeg håper det blir koselig! Idag skal jeg og Mathias en snartur til Sortland, når vi er hjemme i 5-tiden skal jeg sammen med mamma og lillesøster på den nye Burger King (jeg er ikke noen stor fan av grøt, og tåler ikke å spise meg helt mett på det heller). Derfor blir lillejulaften min sammen med dem! Det gleder jeg meg til. I morgen på selve dagen, skal jeg spise middag hjemme hos pappa. Vi skal spise pinnekjøtt, og det er et lite must for meg. 1. juledag skal vi jo til besteforeldrene mine på julelunsj, der de serverer ribbe. 

På kvelden imorgen skal jeg og Mathias dra til storesøsteren min og hennes lille familie, der vi skal være sammen med barna når de åpner pakker, og ikke minst skal Mathias være nisse i år også! Mest sannsynlig kommer vi til å se Dexter, eller en koselig film. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg