Jeg fikk et polaroidkamera!

 

 

Ya heard me! Hos kjæresten fikk jeg et polaroidkamera og to 10-pakninger med film i julegave. Gjett om jeg ble stoked! Jeg har planer om å kjøpe et scrapbook-album der jeg limer inn alle bildene jeg tar og skriver dato og eventuelt en liten tittel eller forklaring til bildet. Det jeg elsker med polaroidbilder er sjarmen av å kun ha et forsøk på bildene! 

 

Look at this beauty! Og selvfølgelig de to første bildene jeg har tatt. 

 

Jeg fikk også flere julegaver jeg mildt sagt ble veldig overrasket over, fordi jeg hadde ønsket meg det og ikke hadde noen forventninger til å få disse tingene. 

Urban Decay All nighter Setting spray og Anastasia Beverly Hills contour kit. Dette hadde jeg uten tvil ønsket meg masse, og ble veldig positivt overrasket da jeg pakket opp dette! 

 

 

Da jeg pakket opp gaven fra storesøster og samboeren hennes, lå det en Hogwarts-kopp og en selfie ringlight til mobiltelefon! Det gøye er at koppen er fra GameStop, og jeg var der sammen med dem der. Jeg pekte på koppen og bare “Ååååh, den her har æ skikkelig lyst på!!!!” (fordi jeg er gal etter Harry Potter som de fleste har fått med seg nå). I det øyeblikket jeg gikk vekk rappet samboeren til storesøster koppen ned fra hylla og betalte den da jeg var ute av butikken, hahaha! 

Er såå fornøyd med alle julegavene i år! Har fått ting jeg virkelig har bruk for og har ønsket meg. Jeg gleder meg masse til å ta alle tingene i bruk 🙂 Håper alle dere har hatt ei kjempeflott jul! 

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg