2/4

 

Nå kan jeg endelig si at jeg er ferdig med halvparten av eksamenene for i desember! Altså to av fire. Vi hadde eksamen i markedsføring idag, og jeg føler at det gikk helt greit. Jeg tror jeg kommer til å bestå, men kommer absolutt ikke til å få toppkarakter siden jeg lot være å svare på et delspørsmål fordi jeg rett og slett ikke husket det. I tillegg svarte jeg ikke like utfyllende som jeg skulle ønske på de andre oppgavene. Det var også på grunn av at jeg ikke husket mer. Jeg er iallefall utrolig lettet for at det er over, og det får bare gå som det går. Innsatsen min med tanke på øving og lesing har iallefall vært upåklagelig, så om jeg får en kjempedårlig karakter må jeg nok vurdere andre studieteknikker neste gang. 

Det er nå seks dager til neste eksamen, men den er heldigvis på 48 timer der man sitter hjemme og skriver den. Når den er innlevert, er det tre dager til den aller siste som foregår på skolen over tre timer. Og samme dag reiser vi hjem til Harstad! Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til følelsen av å gå ut fra eksamenlokalet, dra hjem og pakke kofferten, så deretter ta flyet HJEM. 

 

 

I kveld skal jeg på Hvelvet (studentbaren) på nissefest. Tar det selvfølgelig med ro i og med at jeg må opp tidlig imorgen, men nisselua skal på! Jeg føler for å feire at de to verste eksamenene er over, virkelig. 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg