Uken som gikk – Uke 49

 

Ukas høydepunkt:

Jeg vil virkelig si at ukas høydepunkt var å være ferdig med markedsføring-eksamen! Jeg hadde stressa, lest og pugget så ufattelig mye. Det måtte et skikkelig skippertak til for at jeg i det minste skulle kunne bestå, og det føler jeg at jeg kommer til å gjøre iallefall. Det er enda en del uker til jeg får resultatet, men det får gå som det går! 

 

Jeg lover dere jeg var så ufattelig sliten på det bildet her. MEN selvfølgelig var ti kilo løftet av skuldrene mine (haha, bokstavelig talt, pensumboka er svær og tung, og på ca. 1000 sider). 

 

Ukas nedtur: 

All eksamenangsten har vært helt grusom. Jeg unner faktisk ikke min verste fiende å ha det sånn som jeg har hatt det den siste tiden. Til neste semester vet jeg heldigvis hva jeg trenger å gjøre: søke om tilrettelegging til eksamen TIDLIG og å begynne å repetere og faktisk lære meg visse deler av pensumet i god tid i motsetning til nå. Det har vært ekstra stressende fordi det har vært mange deler jeg ikke kunne noe om i det hele tatt, så det å lære seg store deler av pensumet i tillegg til å pugge alt sammen, var ikke bare bare. 

 

Ukas opptur: 

I går ettermiddag hadde jeg og Mathias en date night der vi spiste en kjempegod middag på TGI Friday’s. Jeg hadde et gavekort derfra, så det kom godt med når vi så og si er helt blakke, haha… For en gangs skyld satt vi der i rundt to timer istedet for bare en, som vi vanligvis pleier å gjøre. Vi var egentlig stappmette, men vi klarte å skylle ned en Christmas Shake på deling, og den var veldig god! Sett bort fra at jeg ble veldig kvalm (melk er ikke så bra for systemet mitt) og lå som et slakt når vi kom hjem. 

Det var uansett veldig fint å kunne gjøre noe koselig sammen når det har vært mye stress og vi begge har blitt værende mye i leiligheta den siste tiden! Dessuten var dette vår julegave til hverandre, for studentøkonomien strekker dessverre ikke helt til når det kommer til julegaver. 

 

Rekkefølgen på restaurantbesøket… Men men, vi hadde det superkoselig! 

 

Ukas sang: 

Sånn type alle julesanger som eksisterer? Hahaha. Dette er julelista mi på Spotify som har stått på hele helga: https://open.spotify.com/user/mariajjm/playlist/6aKFbnFs53ZdJTrd8HZMTI 

Denne uka har vært innholdsrik med mange tunge følelser, og aller mest ser jeg frem til å “hute mæ heim” om 8 dager. Det gir meg heldigvis en ekstra liten motivasjon til de to neste eksamenene som gjenstår. Vi har en individuell hjemmeeksamen på 48 timer som starter på onsdag, og en siste individuell tre-timers eksamen på skolen neste mandag. Det klarer jeg! Forhåpentligvis… Heldigvis har jeg redda karakteren sånn høvelig i det siste faget fordi jeg fikk B på gruppeeksamen, noe som teller 40% av karakteren. 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg