En eksamen overstått og vinnerlykke

 

Haha, husker dere at jeg skrev jeg hadde meldt meg på sykt mange julekalendere og kom til å bli veldig skuffa om jeg ikke vant noe? GJETT HVA! I går våknet jeg opp til at Arkaden hadde tagget meg på Facebook, og jeg vant en time med sminkekurs hos Inglot. Det passer meg seriøst helt perfekt, og det var virkelig et høydepunkt med tanke på at eksamensoppgavene ble utlevert rett før jeg så det. Oppgavene er veldig omfattende, og jeg jobbet med dem i hele går, og i hele dag til nå. Jeg leverte den nettopp inn etter å ha lest gjennom og dobbeltsjekket at alle kildene var med, osv. Bortsett fra at det jeg skriver ikke har noen så mye sammenheng, tror jeg i det minste jeg består! Jeg orker faktisk ikke å satse på en toppkarakter, for det er ikke mulig med tanke på alt jeg måtte ha lest og flettet inn i oppgaven. 

 

Flotte, lille plakaten min!

 

 

Jeg har som mål å iallefall få en D, for det kan jo regnes som en 3’er, og det var jo det jeg pleide å få i vanskelige fag på videregående. Dette kan jeg virkelig regne som et vanskelig fag (markeds- og økonomihistorie). Får jeg en C blir jeg kjempeglad. Håper iallefall at jeg har gjort alt etter boka når det kommer til henvisning og kildebruk, for det er faktisk sinnsykt mange regler. Jeg er uansett kjempeglad for at jeg er ferdig med denne eksamenen, og det er kun en igjen på mandag! Med andre ord; fire dager til jeg og Mathias er på vei hjem. Helga kommer til å gå til å pakke kofferten og øve til den siste eksamen. Det har snødd her i Oslo, så jeg har hakket mer julestemning nå!

Dessverre har jeg kikket gjennom bildene mine, og matbildene var IKKE lurt å se gjennom, for nå er jeg skikkelig sulten. Heldigvis skal jeg, Mathias og en kompis til Maccern snart. Det blir fries og smoothie på meg, en liten belønning for at jeg har jobbet skikkelig hardt nå de to siste dagene, og endelig er ferdig med tre av fire eksamener! 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg