Vi skal til…

 

Nå har jeg enda en ting å se fram til! Jeg og Mathias drar nemlig på vår andre utenlandsreise sammen i juni. To dager etter min siste eksamen skal vi til London og Edinburgh! Vi skal være i London i noen dager, så tar vi toget til Edinburgh og er der i noen dager også. Jeg gleder meg så utrolig masse, for jeg elsket London og ser veldig mye frem til å få se Edinburgh også! 

 

Meg i Hyde Park da vi var i London mars 2016. Det var da jeg kjøpte favorittbuksa fra Zara, og jeg har den på meg akkurat nå også! 

 

Jeg er utrolig takknemlig for at vi får enda en reise til Storbritannia, og til og med mens vi studerer! MEN det blir sparing framover for å si det sånn. Er så stoked, IIIH!!! Denne gang vil jeg dra til Harry Potter- studioturen i London, noe vi ikke fikk gjort sist fordi vi hadde litt for dårlig tid. Vi har enda ikke bestemt oss for hvor lenge vi blir på hver plass fordi vi ikke har bestilt hotell enda, så vi må spekulere litt på priser og sånt først. Kan ikke bo på noe luksushotell akkurat, haha. 

Når vi kommer tilbake til Oslo igjen, er vi bare her i en dag eller to før vi drar nordover til Harstad for å tilbringe resten av sommerferien der. Det blir topp! Nå kan sommeren bare komme for min del. 

 

10 kommentarer

Siste innlegg