Mørkere, takk!

 

 

I dag har jeg vært ganske produktiv! Lest pensum, sendt inn en søknad om tilrettelagt eksamen, postet et brev til Lånekassen og en pakke til et familiemedlem i Harstad, laget middag, lest halve romanen “Kjære” av Linnea Myhre and so on. Og alt dette til tross for at jeg våknet halv 11 i stedet for klokken 8 som jeg hadde planlagt.. 

Selv om jeg også er ganske blakk for øyeblikket etter jeg bestilte England- og Skottlandturen i går, er jeg rimelig fornøyd. Og selv om jeg gjerne skulle ha farget håret mitt da, for nå er jeg nemlig drittlei av å gå rundt med oransje lengder. Ikke misforstå meg, oransjefarget hår er fint, bare ikke på meg. Spesielt når det vises at det er unaturlig på grunn av bleking! Egentlig er jo målet å ha en passelig mørk brunfarge uten å trenge å farge etterveksten hver måned. Aller best trives jeg jo med en mørk hårfarge!

 

En liten throwback til da jeg hadde mørkt hår, selv om det også var litt rødlig da… Sjekk bryna mine da!!!! Hvorfor er det sånn at man i noen perioder bare har en helt umulig øyenbrynsperiode (som jeg har hatt de siste månedene)?!

 

Oooogså hårfargen jeg har for øyeblikket… 

 

I morgen skal jeg delta på demonstrasjonen mot utrydding av ulv i Norge utenfor Stortinget! Deretter skal jeg og ei venninne spise noen doughnuts med godt rykte, så det blir spennende. I tillegg mottok jeg endelig hentelapp på Polaroid-filmen jeg bestilte for en stund siden, så den blir også hentet imorgen. Gleder meg til å teste ut noe med et faktisk filter, som denne gang er svart-hvitt! 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg