Abort, for eller imot?

 

Denne debatten kommer jeg stadig over. Er man for eller imot abort? Min mening er klinkende klar: jeg er for at alle skal få bestemme over seg selv og egen kropp, og derfor er jeg for selvbestemt abort. Jeg syntes ikke man skal trenge å forklare seg dersom man velger å ta abort, ingen har noe med det, og det er ikke noe man trenger å forsvare. Enten man har blitt voldtatt, ikke har lyst på barn eller ikke er i stand til å ta vare på et barn. Et av de argumentene jeg hører mest av er at dersom man tar abort, så dreper man et barn. Nei, man tar bort et potensielt barn. Dette “barnet” dere snakker om har enda ikke kommet til verden, dette “barnet” vet ingenting. 

Dessuten, skal man tvinge noen til å få barn når de absolutt ikke vil, klarer eller kan? Nei, jeg er heller for at barn skal få komme til denne verdenen og være ønsket. Jeg vil mye heller at barn skal kunne bli tatt vare på og elsket. Jordkloden er nok overbefolket som det er, så jeg skjønner ikke hvorfor det er så krise at en og annen kvinne tar abort? For noen er det å få barn meningen med livet, men det er ikke alles mening med livet, og det må man ha forståelse for! 

 

 

Det er altså min mening. Jeg syntes rett og slett at alle gravide kvinner skal kunne velge om de ønsker å få barnet eller ikke. Det er overhodet ikke egoistisk å ta abort, man må da for guds skyld kunne bestemme selv! Noen ønsker seg rett og slett ikke barn, og det er ikke noe for alle, men noen ganger skjer uhell. Da er det så klart bra at en slik mulighet eksisterer. Mennesker og deres preferanser er forskjellige, sånn er det bare! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg