Upopulære meninger jeg har

 

♥ Jeg syntes ikke det er greit å snakke dritt om folk man ser på gata. Tenker da spesielt utseendemessig. Vet at dette ikke akkurat er en “upopulær” mening, men jeg vet om så ufattelig mange som gjør dette her! Nei, det er ikke greit. 

♥ Jeg er FOR selvbestemt abort. 

♥ Jeg syntes det er greit at Norge tar i mot flyktninger, men jeg syntes så klart at de som er voldelige, dreper eller voldtar ikke fortjener å være her. 

♥ Innerst inne syntes jeg det er litt teit at vi alle som er “miljøaktivister” spiser kjøtt. Hallo, det er jo en av de aller verste synderne! Den aller aller største grunnen til at jeg ikke er vegetarianer er på grunn av alt hatet, jeg tørr rett og slett ikke. Jeg hater å måtte forsvare meg eller diskutere med andre. 

♥ Jeg skulle ønske at vi alle bare kunne drite litt i ting vi ikke har noe med. La folk gjøre det de vil så lenge det ikke går negativt utover noen andre. 

♥ Jeg syntes det er greit å få utført plastisk kirurgi (så lenge man ikke fremmer det og direkte anbefaler eller reklamerer). Igjen; la folk gjøre det de vil! Kroppen min er kroppen min, og kroppen din er kroppen din. 

♥ Noen dager syntes jeg at jeg selv er pen, og noen dager syntes jeg at jeg selv er stygg. Sånn er livet, og de dagene jeg føler meg pen ønsker jeg å vise det med å legge ut bilder av meg selv. Litt oppmerksomhetssyk er jeg jo til tross for den unnvikende personlighetsforstyrrelsen! 

♥ Vi lever bare en gang. Vår eneste garanti er at vi en dag skal dø, og vi har null peiling på når! Derfor mener jeg: lev livet ditt som du vil. Om du vil ta ei tatovering eller reise til Australia, og har mulighet til å gjøre det – do it! Ingen skal trenge å fortelle deg hva du skal gjøre og ikke gjøre. 

♥ Jeg driter fullstendig i hvordan andres kropp ser ut. Seriøst, hvorfor kommenterer folk negativt andre sine kropper? Det er det frekkeste jeg vet om. ALLE FÅR LOV TIL Å LIKE SIN EGEN KROPP, UAVHENGIG AV HVORDAN DEN SER UT! 

 

 

God natt :))) 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg