Lite skjer

 

 

Det skjer ikke så mye spennende for tiden. Jeg spiste i går min første pølse siden vi flyttet til Oslo! Det var helt greit, men jeg hadde ikke savna det. Men når det er tilbud og man er blakk, er det jo bare å slå til! Ellers har Post Malone sluppet ut nytt album, og jeg er positivt overrasket. Jeg trodde nemlig det skulle være overdrevent mye autotune og andre rare greier, men det var det heldigvis ikke! 

 

 

I dag skal jeg og Mathias til byen for å feire en bursdag, det blir gøy! Jeg setter pris på at vi kommer oss litt ut av og til, for vi er jo ikke akkurat de mest sosiale menneskene. Og folkens, det er snart mai! Herregud, som tiden flyr. Heldigvis føler jeg at jeg er på et greit stadie når det kommer til ekamensøvingen. I dag hadde vi semesterets siste forelesning, og det føles herlig! Jeg skal riktignok være på skolen nesten hver dag i neste uke for å øve til eksamen sammen med andre studenter, men det er jo litt annerledes enn å ha forelesning. 

Vi er snart på vei ut døren, og jeg er litt brisen. Som sagt, når man er blakk må man nøye seg med litt av hvert, og i dette tilfellet var det spriten jeg hadde i kjøleskapet. Ikke førstevalget mitt, men men! Jeg håper dere alle får ei fin helg, for min del blir det for det meste pugging. Men sånn er det! 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg