Uken som gikk

 

 

Ukas høydepunkt: Kiel-turen må jo uten tvil være høydepunktet med denne uka! Det var en koselig tur. En siste liten ferie før en hektisk hverdag starter igjen! Haha, og vet dere hva? Jeg og M kjøpte jo veldig mye godteri og sånt. Det fikk oss nå til å tenke på at hver eneste gang vi har potetgull, sjokolade eller what so ever liggende, så spiser vi det ikke. Men om vi derimot ikke har noe sånt liggende, da har vi veldig lyst på det. Er ikke det typisk? Nå ligger bare alt og slenger i skapet uten at vi spiser det. Eller joda, det blir sikkert spist etterhvert vil jeg tro! 

 

 

Ukas opptur: ENDELIG har jeg ryddet i klesskapet! Det var virkelig nødvendig, og det var masse rot og ting/plagg jeg ikke engang ofret å se på inni der. Jeg har nå lagt ut en god del klær til salgs på Tise. Jeg heter mairho der også om noen vil sjekke det ut! Om ikke det blir vist noe interesse innen en ukes tid, leverer jeg mesteparten til Fretex og H&M. Jeg vil virkelig bare slippe alt rotet! Enkelte plagg er litt sånn “denne har jeg litt lyst på, så om den ikke blir solgt beholder jeg den selv”, haha.. 

Mitt neste prosjekt er romdeleren TVen står på, der har jeg nemlig masse unødvendige småting som skal bort! Ikke minst bør jeg ta en ekstra titt på skohylla. For å si det sånn, så er den stappfull, og bare et av skoparene er Mathias sine.. Noe som egentlig er veldig rart, for jeg er ikke spesielt opptatt av sko! 

 

For et rot… Jeg gleder meg til den haugen er borte! 

 

Ukas nedtur: Jeg har startet med bedriftsøkonomi på egenhånd ettersom jeg ikke kan delta på forkurset likevel, og fy søren så vanskelig det er! Jeg skjønner ikke bæra, og jeg forstår ikke engang hva renter er for noe. Det er ufattelig mange økonomiske begreper jeg ikke klarer å få banket inn i skallen uansett hvor mange ganger jeg googler etter definisjoner. Huff, jeg ser virkelig ikke fram til de vanskeligste kapitlene! 

 

Ukas cravings: Denne uken har ikke været vært helt topp i Oslo, så da har jeg hatt kjempelyst på te! Det er jeg glad for, for det er så koselig å drikke te på kveldene. Jeg kjøpte en te med smak av strawberry cheesecake da vi var i Kiel, og den var faktisk ganske god! Den er selvfølgelig veldig søt, så neste gang skal jeg ikke la den trekke så lenge, og ikke minst kan jeg droppe sukkeret. 

 

 

Ukas innkjøp: Ettersom storstipendet kom på fredag, dro jeg med meg M på Storo kjøpesenter på lørdag. Jeg fikk kjøpt gnagsårplaster, kryssordpenner (jeg elsker de fra Clas Ohlson!!), skrivebøker til skolen, refill til romduften, en stor bakebolle, kleshengere og noen matvarer. Dessverre er dette ting jeg “må ha”, men ikke nødvendigvis har så lyst til å bruke penger på. Men når storstipendet kommer, må jeg nesten bare ta sjansen mens jeg har den! 

 

My one and only! Jeg bruker disse til å notere ned studierelaterte ting, skrive i Bullet Journalen og dagboken. Eeelsker at de har viskelær! 

 


Denne uka har jeg massevis av planer! Blant annet konsert i dag og onsdag, og Hadeland Glassverk i helga. I dag hadde jeg min første individuelle terapitime på Ullevål, og det gikk fint. Først ble det litt krøll med tanke på at gruppeterapien krasjet med bedriftsøkonomi-forelesningen. Men etterhvert fant jeg ut at den forelesninga gikk andre ganger i uka også, takk gud! Da blir det jo null stress. Jeg håper dere alle får ei fin uke! 

 

8 kommentarer

Siste innlegg