Høstinspirasjon

 

Jeg føler meg skikkelig inspirert om dagen. Til å trene, til høsten, til Bullet Journalen, til det meste! Jeg gleder meg også til mange ting, både at bestevenninnen min kommer til Oslo denne uken, til høsten kommer, til jeg reiser til Harstad, til mestringsfølelsen jeg kommer til å få etter treningsøkter, til hver eneste eksamen jeg leverer inn etter hardt arbeid, til nytt treningstøy, åh!! 

Jeg har allerede laget monthly spread i Bullet Journalen til september med høsttema, I love it! Er det noe som er skikkelig tilfredsstillende, så er det å tegne og skrive i den boka. Jeg elsker virkelig høst, og tror faktisk det er favorittårstiden min! Jeg blir aldri så stoked på en årstid som når høsten kommer. Alle de vakre fargene, den litt kjølige temperaturen, de koselige kveldene, varme drikker, og favorittgenserne mine. Jeg skal tenne lys, ta masse bilder ute, bruke de varmere klærne jeg elsker uten å fryse eller få heteslag, drikke masse te, dra på Cocoa for å drikke kakao og gå fine turer. Høst er perfekt for meg! 

Det sier seg kanskje selv at jeg tilbringer svært mye tid på Pinterest om dagene, så jeg har smelt ihop en aldri så liten inspirasjons-kollasje! 

 

I dag ble det forresten dessverre ingen treningsøkt likevel, jeg har nemlig en av de verste hodepinene jeg har kjent på lenge. Jeg tror det blir sånn på dager som dette da det har vært mye å gjøre, i tillegg til at jeg har vært hos psykolog. Det er derfor liten vits å tvinge meg selv på treningssenteret med en dunkende hodepine som melder seg så fort jeg er oppreist. Jeg håper virkelig at dette ikke vedvarer, og at jeg får tatt en treningsøkt asap. Det klør i fingrene, særlig nå som jeg har kjøpt inn treningssko og treningsskjorte! 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg