Uken som gikk – shopping, HAVNA 0150, hangover ++

 

 

Ukas høydepunkt: Både at Lisa og kjæresten hennes har vært her, men også festivalen i går! I dag er jeg selvfølgelig lei meg for at de ikke er i Oslo lengre, men jeg drar jo tross alt til Harstad igjen om bare litt over to uker. Festivalen var gøy og vellykket! Forhåpentligvis arrangerer de en ny til neste år. 

 

Som dere ser var det stemning i går kveld! 

 

Ukas nedtur: Kan jeg si dagen i dag? Jeg er nemlig i skikkelig dårlig form etter gårdagens sprell. Drikking fra 16:00 til 03:00 sitter visst preg på dagen etter! Som jeg sa tidligere har generelt kroppen min føltes slapp, sliten og vond den siste tiden, og nå er det ti ganger verre, så klart. Jeg sov derfor veldig lenge i dag, og ikke minst klarte jeg og M å sovne av i to og en halv time i ettermiddag. Så da håper jeg for guds skyld at jeg klarer å sovne tidlig nok i dag. I morgen er det nemlig både terapi og forelesning! 

 

For å si det sånn, så føltes det lite kult å være meg akkurat der.

 

 

Ukas sang: Ettersom HAVNA 0150 var denne helgen, blir ukas sang Shabba av A$AP Ferg og A$AP Rocky. Tenk at jeg har hørt den live nå!! 

 

Det er ganske gøy at jeg også har sett og hørt Big Shaq! Det var veldig gøy, og høydepunktet var uten tvil Man’s Not Hot, så da blir kanskje det også ukas sang, haha. 

 

 

Ukas cravings: Denne uka har jeg hatt skikkelig lyst på meksikansk, og det ønsket har jeg fått oppfylt flere ganger! Det har både blitt nachos, en middag på Mucho Mas og enchiladas. 

 

Jeg elsker quesadillasen på Mucho Mas! 

 

 

Ukas innkjøp: På fredag befant jeg meg på Storo-senteret i to timer. I all hovedsak var jeg på leting etter lyse jeans. Både fordi jeg ikke har slike fra før, og fordi jeg har gått opp i størrelsen på bukser og dermed ikke passer alle buksene mine lengre. Jeg fant så klart ikke bukser som både satt godt, passet eller var grei nok i pris. Tro meg, jeg tror jeg prøvde 15 bukser eller noe. Til slutt gav jeg bare opp, og i stedet kjøpte jeg denne her: 

 

Jeg har siklet etter en sånn her sååå lenge, særlig med skjørt i stedet for shorts da jeg syntes det er mer lettvint og komfortabelt. Og gjett om jeg skal bruke denne her i morgen til tross for at det ikke egentlig er så varmt? Ja, det skal jeg! Hva har man ikke strømpebukser for? 

 

Den kommende uka ser ut til å bli grei, og den første gruppeeksamen vår blir utlevert på onsdag. Jeg tror egentlig det blir en ganske grei oppgave ettersom det er i faget forbrukersosiologi! I tillegg har jeg fri torsdag og fredag, og får dermed langhelg. Minst en av dagene skal jeg bruke til studier på egenhånd, oppgaver, lesing og slikt. Prosjekt superstudent (igjen) er i gang! Ellers har jeg klart for meg hva vi skal ha til middag de kommende dagene, og det elsker jeg å ha orden på. Da vet jeg nøyaktig hva vi må handle inn, så slipper vi å gjøre det så mange ganger i uka! Ergo sparer vi oss litt penger på å slippe de småturene til butikken der man gjerne kjøper en eller to ting ekstra bare fordi man vil ha det. Uansett, jeg håper uka deres har vært fin, og at den kommende uka blir enda bedre! 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg