Uken som gikk

 

Ukas høydepunkt: Jeg har generelt hatt ei produktiv og grei uke, der jeg både har jobbet med å repetere pensum, og fått til en god del trening innimellom. Det føles bra å ha det gjort, men det er enda myyye mer arbeid å gjøre før jeg sier meg fornøyd med øving og sånt. Sliten er jeg jo helt klart! 

 

Dette er meg akkurat nå. 

 

Ukas opptur: Min elskede kakao-cafè har åpnet igjen etter å ha vært nedlagt i noen måneder! Jeg og M tok turen dit på åpningsdagen i går, og da fikk vi kakao til 20 kroner, og den var utrolig god som vanlig ♥ Er du i Oslo på høst- eller vinterstid, dra innom Cocoa på Grünerløkka! 

 

Ukas nedtur: Eksamensstresset har nok en gang meldt seg. Vi skal ha en eksamen neste torsdag (ikke denne uka som kommer nå, men neste), der vi skal ha siste forelesning mandagen før, og gå gjennom TO kapitler!!! Jeg stresser ærlig talt mye med det der, jeg vil liksom ha gjennomgått alt av pensum minst en uke før eksamen sånn at det bare er å pugge i vei. 

 

 

Ukas cravings: Kakao og klementiner, say no more!! 

 

Det har vært litt av ei uke! Intervju med Dagbladet, masse lesing og øving, terapi, god mat (eeelsker å spise god mat), også har jeg sluttet på minipillene da, så det har vært litt menssmerter på gang også. Jeg er straks fri for de pillene, og det er null vits å skrive ut tre nye brett når et halvt ikke hadde blitt brukt før operasjonen engang, så da sluttet jeg bare med dem nå når det passer best å gjøre det. Neste uke blir innholdsrik! Da har jeg bursdag, også har jeg mye skole, terapi og pugging på agendaen. I tillegg er det konsert og bursdagsfeiring den kommende helga, så det ser jeg masse fram til. Jeg håper dere har hatt en fin uke, og at den neste blir finere! 

 

1 kommentar
    1. ei på deg du har kjempefin blogg vil du se på diktene mine ❤️ Å hjerne følge meg på Min vei 😊 du har verdens fineste blogg eit godt innlegg ❤️ Ha ein fin dag videre😊

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg