21

 

I går fylte jeg 21 år! Jeg føler ikke at det er noe spesielt med det, men det er jo kult å kunne tenke at “nå kan jeg drikke alkohol lovlig i USA”, eller noe sånt. Dagen gikk til jobbing med oppgaver i bedriftsøkonomi sammen med kollokviegruppa, og ikke minst spiste jeg indisk på favorittrestauranten min sammen med M og min gode venninne Anja. Etter det dro vi på kino for å se den nye Fantastic Beasts-filmen, og den var veldig bra etter min mening! 

 

 

Jeg er forresten overlykkelig over at håret mitt når meg til magen nå, men likevel forteller jeg meg selv at jeg vil klippe meg skulderkort og få lyst hår med mørke røtter???? Hvor kommer det fra?! Jeg endrer altså så fort mening med det håret at jeg gidder ikke meg selv. Jeg vet at jeg kommer til å angre om jeg klipper meg, om så bare til brystet. Kanskje jeg bare er lei av rødfargen? Hmm, jeg aner ikke. Jeg har uansett planer om å ha brunt hår etter jul/nyttår, så får vi se hva jeg gjør deretter! 

Jeg setter stor pris på alle gratulasjonene jeg har fått, og ikke minst de fine gavene! Jeg har fått penger, gavekort, hjemmestrikkede tøfler, en superfin kopp med matchende tefat, og dusjsett fra Rituals blant annet. Av bokkililden.no fikk jeg også en bursdagsgave; nemlig et gavekort på 100 kroner, så nå har jeg kjøpt to bøker jeg har ønsket meg en stund! Muleum og Doppler av Erlend Loe. 

 

Jeg hadde en fin dag i går, sett bort fra menstruasjonssmertene og at jeg stresset meg ihjel på et punkt. Til helgen blir det feiring, og jeg gleder meg masse til det! Det skal bli fint å ta seg en ordentlig fest før eksamenstiden starter på alvor. Ha en fin kveld!

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg