Intervjuet mitt med Dagbladet er ute!

 

I går kveld ble artikkelen om meg og personlighetsforstyrrelsen min i Dagbladet Pluss publisert. Som dere kanskje husker, nevnte jeg tidligere at jeg ble intervjuet angående min unnvikende personlighetsforstyrrelse. Intervjuet kan dere lese HER! Det er kun betalende Pluss-medlemmer som har mulighet til å lese artikkelen, men det er mulig å abonnere på Dagbladet Pluss i noen uker for bare fem kroner, da får dere lese flere gode og spennende saker i løpet av de ukene også – det har iallefall jeg planer om å gjøre. 

Det kommer i papirutgave også, men jeg vet ikke 100% sikkert når. Om det blir denne helga eller den neste, jeg sier så klart i fra når jeg vet! Jeg skal møte Dagbladet en gang til før det, grunnet fotografering. 

 

 

Jeg syntes det er veldig fint å bli hørt, for det er jo derfor jeg er åpen om min psykiske helse på et offentlig sted som her på bloggen min! Det er nok mange som kan kjenne seg igjen i de unnvikende personlighetstrekkene, og i artikkelen kan dere nederst lese hva man selv kan gjøre dersom man kjenner seg igjen eller har blitt diagnosert fra før. Nøkkelen min er alltid å tenke på dette her: folk gir seg mer faen i andre mennesker enn du tror. Det er ikke negativt ment, men heller at folk nødvendigvis ikke tenker det samme om deg som du selv gjør! Særlig ikke folk du ser på gata. Det er også viktig å huske på at man ikke kan bli likt av alle, og noen mennesker vil alltid finne grunner til å ikke like deg, uansett. Og det er ikke din feil! Du er et menneske med rett til egen personlighet og egne meninger, ingen bør kunne ta det fra deg. 

 

3 kommentarer
    1. Fikk denne diagnosen selv for bare noen måneder siden. Har slitt i hele oppveksten frem til nå uten å helt skjønne hva som var galt og uten måter å kunne utrykke at jeg ikke hadde det bra på. Det var så vanskelig å sette ord på ting at jeg måtte skrive ned alt som var galt i et brev til fastlegen så jeg slapp å fysisk si det. Er 33 år gammel og aldri vært i kontakt med psykisk helse før nå. Takk for at du står frem. Det må ha vært veldig skummelt. Jeg tør ikke den dag i dag å snakke høyt om at jeg ble mobbet og utsatt for omsorgssvikt fordi jeg er så redd for å bli avvist eller kritisert. Har alltid vært overbevist om at det var min egen feil og at jeg fortjente det. Går ukentlig til psykolog bare for å lære å snakke om problemene mine. Har enda langt å gå.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg