Vintage Burberry Scarf

 

Nå har Burberry-skjerfet jeg bestilte vintage fra Etsy ankommet! Det har en miniatyrskade, og var derfor gitt til en veldig god pris. Jeg har lenge hatt lyst på et slikt skjerf, og nå har jeg det endelig! Jeg digger det mønsteret, men det kom ikke på tale at jeg orket å betale flere tusen for et helt nytt skjerf. Dessuten er jo gjenbruk bra for miljøet! Jeg er kjempefornøyd, og skjerfet passer perfekt til vinterkåpen min. 

 

 

I dag hadde jeg besøk av en hyggelig fotograf fra Dagbladet, og det var et koselig møte! Det ble fotografering både inne i leiligheten og utenfor bygget. Jeg har fått fine tilbakemeldinger etter artikkelen, og det setter jeg stor pris på. Det er jo ikke helt over enda, for artikkelen (med bildene som ble tatt i dag) blir publisert på nytt i papirversjon. Mest sannsynlig neste helg! 

Ellers hadde jeg eksamen i produkt- og prisstrategi i går, og det gikk sånn midt på treet. Jeg vet at jeg svarte feil på et spørsmål, så jeg traff ikke heeelt denne gangen. På tirsdag er det på tide med ny eksamen, og denne gang i faget metode. Den gruer jeg meg ganske mye til, og det er fortsatt mange ting fra pensum jeg ikke klarer å forstå. Det stresser meg ganske mye! Om dere tilfeldigvis klarer å forklare meg hva t-test, kji-kvadrat, multippel regresjon og signifikans betyr, så hadde jeg hoppet i taket. Det verste jeg vet er å gå ut fra eksamenlokalet med en følelse av at jeg har mislykket totalt, når alt jeg har gjort den siste tiden har vært å øve og jobbet hardt. Sånn er livet, og man kan ikke alltid være best i alt man gjør. Jeg satser ihvertfall ikke høyt denne gangen! 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg