Dette skal jeg gjøre i desember

 

 

👩‍🎓 Eksamen. Onsdag i neste uke skal jeg face den eksamenen jeg har gruet meg til aller aller mest, nemlig bedriftsøkonomi. Jeg er veldig nervøs for den allerede, og er skikkelig redd for å stryke. Det finnes ikke noe verre enn å måtte ta opp den eksamenen på nyåret, betale for det, og ikke minst øve alene. Uansett, jeg prøver mitt beste på å løse oppgaver og øve på teori, så forhåpentligvis skal jeg klare å bestå! Uka etter det igjen, er det på tide med den aller siste for i år, og det er heldigvis en hjemmeeksamen over tre døgn. 

🏥 Operasjon. Fredag (om en uke presis!!!) skal jeg operere vekk endometriose, og det ser jeg ikke akkurat frem til. TAKK gud for at dette er rett etter bedriftsøkonomi-eksamen, og at den siste eksamenen skal gjøres hjemmefra. Det passer jo helt perfekt! Likevel kan jeg ikke ta for gitt at jeg kommer meg raskt etter operasjonen, for man vet aldri hva som skjer eller hva som plutselig må gjøres mens jeg ligger på operasjonsbenken. Også skal jo spiralen inn i tillegg, og jeg vet av erfaring at jeg hadde veldig vondt av det i ettertid sist gang. 

💖 HJEM! Den 14 desember reiser jeg endelig hjem til Harstad sammen med M. Vi begge ser veldig mye frem til det, for dette semesteret har vært tøft for begges del, og jeg er så glad for at det straks er over! Vi skal være i nord i tre uker, og det passer utmerket ettersom jeg er nødt til å ta det med ro etter operasjonen. 

💄 Pynte meg. Ja, dette ser jeg faktisk veldig mye frem til! I denne eksamensperioden har jeg ikke orket å bry meg om dette, så det skal bli godt å endelig pynte meg litt ekstra i jula. Jeg syntes jo det er veldig gøy med glam-sminke og pene klær! 

👨‍👩‍👧‍👦  Familiekos. Det skal bli skikkelig godt å se familien min igjen, jeg savner dem jo veldig mye. Det blir fint å være sammen med dem alle igjen, og jeg har flere ting jeg ser ekstra mye frem til: Harry Potter-maraton, å feire julaften hos besteforeldrene mine, spise masse god mat sammen og catche opp! 

❄️ Melde meg på ti tusen julekalendere. Haha, akkurat som i fjor! Faktisk vant jeg jo også på en av dem (sminkekurs av Inglot), og i tillegg vant jeg 500 kroner i Flax-kalenderen jeg hadde. 

🎄 Ha max julestemning. Jeg er allerede godt inni the christmas spirit, og det aller beste er å komme hjem til pyntede hjem i nord, julemat, koselige julefilmer på TV, kakao og masse kos! 

 

Jeg ser så mye fram til desember måned, sett bort fra eksamenene og operasjonen! Med andre ord, så ser jeg veldig frem til tiden etter den 14. desember, hihi. La tiden fram til da gå fort! 

 

8 kommentarer

Siste innlegg