22 años

 

 

Siden sist jeg skrev her inne har jeg fylt 22 år, og hatt storfint Harstad-besøk! Det har altså vært bursdagsfeiringer, god mat, morsomme samtaler, en hårklipp, et migreneanfall, eksamen-kaos og litt fyllesyke. Sånn må man regne med.

Jeg kan vel starte med å fortelle om selve bursdagen, som var onsdag i forrige uke. Det var først forelesning i samfunnsøkonomi, og shopping på Lush like etterpå. Jeg kjøpte to små dusjsåper som lukter himmelsk, og en håndsåpebar til badet (som forsåvidt også lukter himmelsk, please aldri la den gå tom!!). Jeg og Mathias spiste takeaway-middag fra Mucho Mas, som er en meksikansk restaurant på Grünerløkka som vi er stor fan av. På kvelden gomlet vi i oss sjokoladehjerter, og dro avgårde for at jeg skulle kjøpe en limited edition mummikopp jeg har ønsket meg i et par år, men som gikk ut av produksjon i 2016. Den skal jeg faktisk lage et eget innlegg om, så spesiell er den for meg!

 

 

For øyeblikket er vi straks i mål med alle forelesninger. Om bare litt over ei uke finner vår første skoleeksamen sted! Herregud altså, det er bare å hive seg i gang med puggingen nå, skjønner jeg. Jeg satser på at det kommer til å gå greit!

Det er derimot et fag jeg føler jeg har null kontroll over, og det er så klart det faget jeg liker best.. Pensumboka er som en bibel, jeg lover dere! Det er heldigvis den siste eksamenen vi har, men det blir litt av ei utfordring å øve til den der altså.

 

Anyways, jeg er nå på den tredje dagen med smerter i lungen som var betent i april. Jeg tilbrakte ca. 8 timer (!!!!) på legevakten i går, bare for å sjekke ut hva det kunne være. Better safe than sorry! Det ble egentlig ikke funnet ut av noen ting, og det ble konkludert med at det mest sannsynlig er muskulært. I går ble det så mye snakk om blodpropp at jeg faktisk drømte at jeg fikk det natt, og det var helt grusomt. Jeg håper aldri det skjer!! Det er uansett veldig greit at det er utelukket da. Haha, herregud, jeg lurer på hvordan det skal gå med helsa mi i en eldre alder?!?! Nå som jeg er så plaget med diverse ting allerede!

Jeg kan innrømme at jeg nå har begynt å føle meg litt dårligere, fått vondt i halsen, følt meg vimsete i hodet, klumsete, vært litt mer sliten og sånt. Smertene jeg kjenner i lungen/brystet er prikk likt som da jeg hadde lungebetennelse. Jeg krysser fingrene veldig hardt for at det ikke er en ny lungebetennelse på lur. Det har jeg virkelig ikke tid til nå, og jeg vet faktisk ikke hva jeg hadde gjort. Jeg får bare prøve å slappe så mye som mulig av resten av helgen, ettersom det fra og med neste uke er fullt kjør framover mot nyåret.

 

Nå må jeg prøve mitt beste på å være positivt innstilt framover, og jeg er bare nødt til å komme meg gjennom den kommende perioden. Jeg kjenner meg selv godt, og vet at jeg takler eksamensperioder dårlig, men det har jo faktisk gått bra hver eneste gang! Jeg vet at jeg kan være flink med ord hvis jeg bare har lyst til det. Skriftlige eksamener er egentlig gull for meg, og jeg må bare prøve å tenke på det sånn.

Jeg kommer lite sannsynlig til å blogge noe særlig framover, men jeg tenkte likevel det kunne være greit å gi en liten oppdatering og et livstegn.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg