Et nytt kapittel

 

Nå kan jeg gledelig meddele at bacheloroppgaven er INNLEVERT! 🎉 Fra nå av har jeg altså sommerferie. Og det sykeste av alt; jeg er ferdig med bachelorgraden min! Det står jo ikke “på papiret” før jeg har fått vitnemålet, men jeg regner sterkt med at vi kommer til å bestå oppgaven. Til tross for at den ble levert inn for to dager siden, har jeg hver dag den siste tiden hatt mareritt om den, haha.. I natt var det at vi hadde glemt å fjerne notater til oss selv før vi leverte inn, også var det for sent å endre det. Natten før var det at vedlegg og overskrifter var helt feil fordelt, men jeg visste derimot at det fortsatt var et par timer til innleveringsfristen, så jeg sjekket så klart med èn gang jeg kom meg opp av senga, men alt var altså fint. Det er utrolig rart, fint, herlig og litt trist at oppgaven nå er ute av vår kontroll, og at vi er helt ferdig med den.

Samme dagen som vi leverte inn oppgaven, dro jeg og min kjære bachelorpartner Ida til sentrum. Der ble det både massasje, smoothie-drikking i sola, og sist men ikke minst en tur innom bruktbutikken Uff. Det største temaet for oppgaven vår var nemlig bruktmarkedet for klær og mote! Jeg vil så gjerne at klærne jeg kjøper skal være produsert med gode arbeidsforhold, og det er i tillegg et stort pluss om ikke plagget er laget av plast.. Det som stopper meg akkurat nå er selvsagt prisene på gode kvalitetsplagg. Som student uten jobb og noen som helst inntekt for juli, er ikke klær det første jeg prioriterer. Interessen min for brukte klær har virkelig gått opp etter vi skrev den oppgaven, så framover skal jeg først titte på bruktmarkedet både fysisk og digitalt om jeg får behov for noe! Det er ikke nødvendigvis alle klærne på bruktmarkedet som oppfyller kriteriene mine til etikk og miljø, men det bidrar likevel til sirkulær økonomi, man redder noe av verdi fra å bli kastet, og man har sjansen til å gjøre gode kupp.

 

En aldri så liten Snapchat-kollasj fra den siste tiden.

 

Selv om det overhodet ikke føles sånn ut, har et nytt kapittel i livet mitt startet. Ikke bare er jeg ferdig med bachelorstudiet, men også i terapien! Fra nå av er jeg så godt som selvhjulpen, og fra august er jeg masterstudent. I dag startet også min nye “hverdag” med briller og kontaktlinser. Det er noe å venne seg til ja.. Personlig føler jeg ikke det største behovet for å “korrigere” synet mitt, men jeg må vel rett og slett lytte til ekspertene.

Om to og en halv uke reiser jeg og M til Harstad. Hvor lenge jeg blir, vet jeg ennå ikke. Det kommer helt an på om jeg får jobb eller ikke, og eventuelt hvor. Jeg ser at det nå for tiden er ekstra utfordrende på arbeidsmarkedet. Ellers kommer lillesøsteren min flyttende til Oslo mot slutten av sommeren. Hun skal studere på samme skole som meg, så det blir veldig gøy! Jeg ser masse fram til å få mer familie her nede i bobla.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg