Valpesyk

 

For noen uker siden var jeg med my bff Lisa på besøk til ei hyggelig dame hun kjenner som hadde syv søte valper i hus! Det er helt seriøst en drøm som gikk i oppfyllelse for min del. Jeg elsker hunder, og valper er så utrolig søte!! Jeg ser ikke sjeldent gjennom alle bildene som ble tatt. Men altså, FOR noen pirajaer! Valper har så sykt skarpe tenner, og de biter skikkelig mye. Etterhvert ble de roligere da, men det var visst gøy å bite på oss i starten!

Her kommer det litt bildespam av det hyggeliste besøket jeg har vært på på lenge!

 

Haha, som dere kan se var jeg ganske utsatt for valpetennene! Om jeg fikk hull i klærne mine? Ja! Disse bildene tok Lisa.

 

 

 

 

Det er ingen tvil om at jeg og M kommer til å skaffe oss en hund i framtiden! Riktignok er det en del år til det kan gå, uansett hvor lyst vi har, hehe..

Det har ikke vært mange glad-innlegg fra meg de siste månedene, så jeg overrasker nesten meg selv litt nå! I dag har jeg hatt det greit. Jeg har spist lollipop-is på boks, og nå skal jeg redigere noen bilder jeg og Lisa tok sammen for to dager siden. Håper dere får en fin torsdagskveld, det skal iallefall jeg!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg