Uken som gikk

 

 

Ukas høydepunkt

Halloweenfesten vi hadde hos storesøster på fredag vil jeg si var ukas høydepunkt. Og selvfølgelig at min gode venninne Anja kom til Harstad! Om dere ikke ser hvem som er hvem, er det storesøster Tina til venstre, meg i midten og Anja til høyre. 

 

Ukas cravings

Middag, middag og atter middag. Jeg får aldri nok! Brus har jeg også følt et veldig stort behov for å drikke, men har selvfølgelig klart å beherske meg (litt). 

 

Ukas tanke

Denne uka har vel tankene mine gått aller mest til bloggen. Hvordan i alle dager skal jeg klare å toppe innlegget som var meget populært forrige helg? Haha, neida. Så lenge jeg nådde ut til mange med akkurat det innlegget så er jeg fornøyd, og blogging er koselig det. Problemet er at jeg skulle ønske jeg hadde mer motivasjon og at det lå mer planlegging bak. En annen ting jeg har tenkt mye på er at det faktisk ikke har snødd noe her oppe i nord… Det er ganske rart, vi er i november nå, og vanligvis begynner snøen å komme i oktober, men i år har det ikke vært et snøfnugg å se. Derimot er alt frossent og det er iskaldt. Det har snødd lenger sør, men ikke her i nord, rart! 

 

Ukas film

Hachiko: A dog’s story. Herregud for en film, og jeg elsker hunder! Jeg må innrømme at jeg måtte kjempe mye for å holde tårene tilbake, for hadde jeg sett denne alene hadde jeg hylskreket. Denne så jeg sammen med kjæresten som til og med også syntes den var bra! Vanligvis liker han nesten ingen av de filmene jeg velger ut, men denne likte han sikkert mest på grunn av hunden. (Han elsker også hunder)

 

Ukas innkjøp 

Alt innkjøpet fra Nelly! Dere kan se alt jeg kjøpte i innlegget HER.

 

Ukas nedtur

Det kan jeg dessverre ikke dele her (I wish), men det blir litt for personlig. MEN jeg kan vel si at filmen jeg så sammen med Anja og kjæresten på kino igår sugde, og var absolutt ikke verdt tiden eller pengene. Heldigvis for oss var det kinodag, og filmen kostet kun 60 kroner å se. Da vet jeg iallefall til neste gang at jeg skal se traileren først, for det gjør jeg nemlig med de fleste filmene før jeg ser dem på kino, med mindre det for eksempel har vært en film i Hunger Games- serien. 

 

Hvordan har deres uke vært? 

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg